Apr 24, 2020, 6:48 AM

Сбогуване 

  Poetry
383 0 0

Тръгвам си-

От приятели някакви.

От обещания никакви. 

От лицемерие всякакво-

Вземам си само торбичката,

някога пълна с надежди.

Вземам си само усмивката,

все да ми стопля сърцето.

Щракам си с пръсти,

пея наум, 

не бягам от тебе,

от тъмното бягам.

Тръгвам си.

Леко вратата отворих.

 

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??