10.11.2013 г., 13:04 ч.

Сбогуване 

  Поезия » Бели стихове
894 0 0

Бърза вечеря на предната седалка

Прегръдка, целувка на крак
Часовник препускащ стремглаво
Усмивка топла и нежна
Влак заминаващ със моето щастие
Ръката ти махаща от прозореца
Тъга плуваща в очите ми
Няколко фаса останали на асфалта
Самотни като душата ми
Птиците отлитат към далечния юг
Превърни се във птица и ела,
Аз съм твоят трън
... забий ме в сърцето си

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??