8.08.2008 г., 12:31 ч.

Сбогуване 

  Поезия » Друга
733 1 11

Не се сърди, че днес ще си отида -

и  без това не съм ти нужна.

Достатъчно се наранихме със обида,

не съумяхме с обичта да си послужим.

Излишно е да се опитваме

любовта във нас да съхраним,

същото не можем да изпитваме,

един на друг единствено ще се виним.

Затуй сбогувам се без оправдание,

ти същото със мене направи,

отдавна вече се познаваме,

да си простим, и всичко забрави.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??