1.09.2009 г., 14:13 ч.

Сбогуване 

  Поезия » Любовна
630 0 1

Каквото го дадох - го няма.

Старото, вече умряло,

стиска те и ти присяда.

Каквото беше, го няма.

Няма ме мен - вече знаеш.

И старото ти присяда.

И мен ми е тежко за старото,

но за това, че го дадох.

Каквото си търсиш - го няма.

У мен болна изгни любовта ни.

Няма я.

‘Kактo преди’ го няма.

Сбогувай се с мен... за начало.

Не ми е тъжно, че те няма.

Тъжно е, че ме даде.

© Елица Златанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми хареса и ме замисли.. Поздрави!
    ***
    Не ми е тъжно, че те няма.

    Тъжно е, че ме даде.
Предложения
: ??:??