Каквото го дадох - го няма.
Старото, вече умряло,
стиска те и ти присяда.
Каквото беше, го няма.
Няма ме мен - вече знаеш.
И старото ти присяда.
И мен ми е тежко за старото,
но за това, че го дадох.
Каквото си търсиш - го няма.
У мен болна изгни любовта ни.
Няма я.
‘Kактo преди’ го няма.
Сбогувай се с мен... за начало.
Не ми е тъжно, че те няма.
Тъжно е, че ме даде.
© Елица Златанова All rights reserved.
***
Не ми е тъжно, че те няма.
Тъжно е, че ме даде.