1.07.2014 г., 23:45 ч.

Сборът от частите 

  Поезия » Еротична
684 0 0

Той погледна към очите ù,

тъй жадни за тялото до нея -

"Обичам те." - изрече.

"В дивна страст се рея."

 

* * *

 

Похотта на плътта замъглява ума,

ако не се използва по предназначение

тупти сърцето, ала само за това,

че едната е с интимно украшение.

 

* * *

 

Гаснещите бури на страстта,

изкривяват преценката на любовта,

а телата ще изчезнат, скоро ще изчезнат,

май ще му е доста скучно на духа.

© Александър Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??