26.04.2011 г., 22:42 ч.

Сбъдната мечта 

  Поезия » Любовна
583 0 0

Сбъдната мечта

 

 

 

Звезди и лунна светлина,

танго под дъжд от цветя.

Каня те на блус        

           във Плаза.

Моля те...

отдай се на екстаза.

Обичам те!

Обичаш ме и ти!

Подай ръка,

да тръгнем към вечността!

Миг-светлина,

лунен лъч и топлина...

Сбъдната мечта!

Целувай ме сега

 под дъжда!

Хванати за ръка,

нека стоплим нашите сърца.

Душите ни танцуват блус,

заключени във вечността!

 

                                                Даниела Ангелова

 

Подарено...

                                  За Ангел от Дани

© Даниела Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??