Сбъдната мечта
Звезди и лунна светлина,
танго под дъжд от цветя.
Каня те на блус
във Плаза.
Моля те...
отдай се на екстаза.
Обичам те!
Обичаш ме и ти!
Подай ръка,
да тръгнем към вечността!
Миг-светлина,
лунен лъч и топлина...
Сбъдната мечта!
Целувай ме сега
под дъжда!
Хванати за ръка,
нека стоплим нашите сърца.
Душите ни танцуват блус,
заключени във вечността!
Даниела Ангелова
Подарено...
За Ангел от Дани
© Даниела Ангелова All rights reserved.