15.03.2013 г., 20:50 ч.

*Сбъднати мечти 15.03.2013 

  Поезия » Любовна
380 0 1

Двама скрихме се във входа,
всичко иска да ни раздели.
Много искам, но не мога :)
Радвам се и мъничко боли.

Красива си, така прекрасна,
любов са твоите очи.
Реално истинска и ясна -
във сбъднатите ми мечти.

Аз искам само да те видя.
Стига ми, но любя те наум.
Как успях да те предвидя?
Щипя се, дано да не е сън!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??