Сбърках за теб. Просто сбърках деня,
планетата и всичко останало.
Искам да напусна за дълго града,
в който всичко е изостанало.
Пей ми, Джулиан, изпей ми душата.
Знам, че живея само веднъж,
но ако някой не запълни пустотата,
ще ме отмие последния дъжд.
Сбърках за теб. Просто сбърках деня.
Харесах прекалено много лицето ти,
опитах се да бъда малко по-добра
и дори ти опаковах сърцето си...
Пей ни сега, мили Джулиан,
защото сме влюбени в тебе и двамата.
В кръвта ми е да бъркам,
а на теб е присъща измамата...
© Адриана Всички права запазени
а на теб е присъща измамата...
Прекрасно е!!!Поздрави