3.03.2013 г., 9:24 ч.  

Сцена 

  Поезия » Друга
549 0 3

 

 

 

 Сцена

 

Аплодисменти

като дъжд

след душевен пожар.

 

Необходими,

но могат ли да измият

разореното.

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??