12.01.2023 г., 6:56 ч.

" Сценаристите на Слави" 

  Поезия » Хумористична
870 2 4

Вечно някой са осмяли 

сценаристите на Слави.

Смешки или скеч безумен

пишат всичко, що им хрумне.

 

Хулят политици, прими

без да мислят, бълват рими.

Те ли са най-читави и прави-

сценаристите на Слави.

 

Кабинет не искат да съставят.

С кризата не могат да се справят.

Най е лесно да се критикува.

Простотията отгоре плува-

върху всичко -като шамандура.

Ражда се халтура- НЕ КУЛТУРА.

 

 

 

11.01.2023г. 

Пловдив

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??