Вечно някой са осмяли
сценаристите на Слави.
Смешки или скеч безумен
пишат всичко, що им хрумне.
Хулят политици, прими
без да мислят, бълват рими.
Те ли са най-читави и прави-
сценаристите на Слави.
Кабинет не искат да съставят.
С кризата не могат да се справят.
Най е лесно да се критикува.
Простотията отгоре плува-
върху всичко -като шамандура.
Ражда се халтура- НЕ КУЛТУРА.
11.01.2023г.
Пловдив
© Веси Филипова All rights reserved.