10.01.2024 г., 17:23 ч.

Счупи ме 

  Поезия » Любовна
135 1 4

Счупи ме... 
Но ти простих. 
На парчета съм... 
Но ги събрах. 
Ще ги залепя... 
Със злато, 
да блестят!
Да помня, 
че най-скъпото ми
същество
най-много ме рани
и най-силно ме боли!

 

© Людмила Данова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »

37 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??