2.11.2017 г., 19:14 ч.  

Себе си 

  Поезия » Друга
942 1 5

''В себе си аз не намирам утеха. 
Себе си да успокоявам не мога.
В себе си търся смирение. 
Себе си подлудявам.
В себе си прегради съм поставила.
Себе си руша, когато се налага.
В себе си крия истории.
Себе си не крия от никого.
В себе си творя мечтите. 
Себе си обвинявам понякога.
В себе си живота задържам.
Себе си достатъчно уважавам.
В себе си красивото усещам.
Себе си критикувам. 
В себе си се боря.
Себе си наранявам. 
В себе си греша.
Себе си натоварвам.
Но... аз винаги съм себе си."

© Гергана Всички права запазени

октомври, 2017 година.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??