С тези ръце, с които галиш мен,
с тях галиш и докосваш нея,
с тези устни, с които целуваш мен
- целуваш нея!
Аз знам - не трябва да боли,
но защо сълзите ми сега текат,
дори след толкова много дни,
отново сърцето и душата ме боли!
Да свикна с туй опитах - не можах,
и само себе си аз лъжа - че мога
да те виждам как прегръщаш нея
и да знам, че неин си завинаги!
Аз знам не мога да те искам,
на друга си обречен ти,
но искам само да ти кажа,
че истински обичам те,
и с теб единствено била съм - СЕБЕ СИ!
© Полина Томова Всички права запазени