Mar 17, 2011, 7:27 PM

Себе си! 

  Poetry » Love
533 0 0

С тези ръце, с които галиш мен,

с тях галиш и докосваш нея,

с тези устни, с които целуваш мен

                                  - целуваш нея!

Аз знам - не трябва да боли,

но защо сълзите ми сега текат,

дори след толкова много дни,

отново сърцето и душата ме боли!

Да свикна с туй опитах - не можах,

и само себе си аз лъжа - че мога

да те виждам как прегръщаш нея

и да знам, че неин си завинаги!

Аз знам не мога да те искам,

на друга си обречен ти,

но искам само да ти кажа,

че истински обичам те,

и с теб единствено била съм - СЕБЕ СИ!

© Полина Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??