Скалѝ седем ме чакат на Бряг на мечтите...
Вихри седем ме канят да тичам със тях...
Седем нимфи ще питат: "Къде си, сестрице?"...
Само аз между тях ли забравена бях?...
Седем думи подред ще напиша за мъдрост...
Ще науча и седем урока - "Живот"...
Седем мъдри съвета ще спазвам за ритъм
на деня и за моето слънце едно...
Седем сълзи ще паднат от мен във водата.
Ще се слеят - солта между сол... А без тях
ще остана на нищото (тук) по средата,
но духът ще ги следва до мечтания бряг...
23.02.2014
© Надежда Павлова Всички права запазени
Поздрав!