6.12.2005 г., 16:02 ч.

Седем години 

  Поезия
952 0 6

 

Седем години

се молих на Бога

себе си да опозная

седем години

се молих отново

да се забравя

седем сити години

седем гладни

неопитомена

непримирена

от обич се раждах

от обич умирах

радост раздавах

тъга прибирах

седем години

по седем....

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??