15.01.2017 г., 11:12 ч.

Седма степен по Рихтер 

  Поезия » Любовна
302 2 8

Още си тук? Не желаеш сбогуване...
Във страстта ми се хвърляш изцяло,
каскадьор безразсъден, който страстно жадува
мойто тръпнещо, огнено тяло.
Но не знаеш, нали, причинявам изгаряне,
седма степен... направо фатално
и горя до безкрайност, и нямам угасване,
и дамгосвам със обич брутално.
Ти не знаеш, нали, че съм пролетен сняг,
и се трупам в нощта ти нечакана.
С бяло було покривам вечерния мрак,
а осъмвам и ставам разплакана.
И не знаеш, нали, магнетичен съм знак,
руна Wonjo с послание за радост,
малко семе, скътано в сърцето на мак,
и йогийска асана за младост.
И не знаеш, нали, че съм чай от татул,
и отровна лекувам душата ти,
и съм смях на дете, стихнал плач над Мосул,
аз съм бяла магия в съдбата ти.

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??