9.07.2008 г., 9:38 ч.

Седмица дъжд 

  Поезия » Друга
584 0 7
Пак вали. Шести ден. Вече седмица дъжд.
Нещо мокри в мен. Мокрят твоите сълзи.
Погледни - изведнъж, сякаш вятърът спря,
изпотени стъкла и ръцете ти, скрити във моите.
Не плачи. С мен си ти. Във очите ми - твоите.
И не искам да знам, че си някъде там.
Ти си тук и обичаш ме. Топлиш.
По стъклата сълзи. Колко много звезди.
Сякаш вчера валя, а не помним...

© Ивайло Цанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??