3.02.2012 г., 19:41 ч.

Седмо ноемврийско 

  Поезия » Гражданска
493 0 4

 

до наивността на Десето

 

Гола съм, като... скитница - гола,
а свободата с надежда едва е пробола
тези небесни прекрасни простори,
гдето на воля сърцето говори.

Бясна съм, като хищник съм бясна,
но чувствам в душата свободата порасна
и силата в мене не само ще дреме,
но ще изскочи невинна напук и навреме.

 

Вярна съм, като куче съм вярна,
щом нова сълза по лицето ме парна,
бързам в неволята мощ да посея,
бързам, изгарям и просто живея...

 

Дивна съм, като остров съм дивна,
щом гребен вълната над мене проливна
в безкрая издига и с пясъка спори -
нов и света за мен се отвори.

 

10.11.2009г.



© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??