9.10.2007 г., 8:59 ч.

Сега 

  Поезия
884 0 5
 

Сега, когато ме погледнеш,

аз сигурна съм,

че в очите ми съзираш

тъй неубоздан копнеж...

Защо, когато те погледна,

във твоите

съзирам само скреж?

Сега, когато ме погледнеш,

аз сигурна съм,

че по устните ми ти четеш:

"Обичам те"...

Защо, когато те погледна,

аз виждам само

твойто безразличие?

© Юлия Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??