16.09.2021 г., 9:46 ч.

Сега 

  Поезия
359 8 19

Целуни ме!
Сега и веднага,
не допускай мигът да отмине.
Предизвикай в мен сто звездопада -
назови ги на моето име.
Прегърни ме!
Недей да отлагаш.
Ярко слънце в ръцете ти искам.
Край горещото лято да няма
и морето в гърдите да плиска.
На дъжда разкажи, на Луната -
как желаеш ме, как ме обичаш.
Пеперуди да трепкат в душата.
Пак да бъда на двайсет момиче.
Няма време.
За нищичко няма -
като пясък в ръцете изтича.
Затова целуни ме веднага.
Прегърни ме!
Сега ме обичай!

© Деа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??