5.11.2020 г., 0:58 ч.

Сега целувам нежното ти слово 

  Поезия » Любовна, Строги форми
556 2 3

В началото куплети аз четях.

Сега целувам нежното ти слово.

 

До този миг, до днес къде ли бях?

В началото куплети аз четях.

 

Но както и да е, не закъснях

и влюбвам се отново и отново.

 

В началото куплети аз четях.

Сега целувам нежното ти слово.

 

На твоя дар, нали, не устоях.

В началото куплети аз четях.

 

Поезия си ти, вълшебен прах

от твоята душа струи с любов. О...

 

В началото куплети аз четях.

Сега целувам нежното ти слово.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Но идва вече младата луна,
    нима ще грейне скоро - тъй сияйна...
    Че ти целуна ме веднъж в съня,
    а знае тя за малката ми тайна... 😊

    Предизвиквам те... 😋
  • Аааа,хубаво е!👍
  • Щастлива съм, че съм те вдъхновила за написването на тези прекрасни редове... 🙂
Предложения
: ??:??