20.07.2007 г., 9:00 ч.

Сега какво ? (Право Огледало) 

  Поезия
630 0 4

Сега какво?

Едното си отива -
друго иде...

Господи!
Гласът ми взе,
но стих ми даде.
Сега какво,
в замяна на очите???
(Сърцето е отдавна с мен...)

4 Юли 2003, Ломбо Есте

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??