26.10.2007 г., 14:40 ч.

сега сами сме... 

  Поезия » Любовна
623 0 2

Любовта ни бе голяма
и не беше измама.
Не знаех какво е болка и тъга,
с усмивка посрещах утринта...

Сега сами сме двама,
сами без любовта ни голяма.
Не вярвах, че ще дойде този ден,
в който ще си далеч от мен.

Сега разстоянието между нас е голямо
и бъдещето ни сами ужасно...

Не ще потъна в самота,
не ще погубя своята душа.
Без теб пътя си ще вървя,
друга любов ще потърся...

© Александра Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??