17.11.2016 г., 22:05 ч.

Сега съм отрова! 

  Поезия » Друга
442 1 5

Пиршество ти бях

дълго време

на трапезата.

С лакомията си

бързо

ме убиваше.

Не пестеше

да ме мажеш

с майонезата.

Зъби

непрестанно

в мен впиваше.

Бях питателна

със своята

любов.

И на вкус

много

приятна.

 

.......

Да ме преглътнеш сега

дали си

готов,

отрова съм

зла,

необятна.

 

 

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??