7.10.2007 г., 10:22 ч.

Сега вече можем да се спрем 

  Поезия
1062 0 10

Сега вече можем да се спрем.
След толкова труд и усилия
между далечните хоризонти,
имаме право да спрем.
Да поемем дъх,
да се отдръпне потта ни,
докъдето ни стигнат очите,
да обхванем
този необятен пейзаж...

 Виж
колко са красиви развалините,
които оставяме след нас...

© Свилен Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??