27.11.2009 г., 9:12 ч.

Секс 

  Поезия » Еротична
1263 0 1

Кожа с цвят на шоколад,

устни нежни, аромат - кафе...

Преобръщат моя малък свят.

Непреодолимо, парещо желание...

Целувки - огън. Страст и топлина...

Ръце - сатен, танцуват плавно.

И тихи вопли чуват се едва,

когато в мен проникваш бавно.

Сладки тръпки тялото разкъсват.

Догарят свещите в нощта край нас.

Две тела в едно се сливат.

Извиват се от пламенен екстаз.

 

© Румяна Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??