26.06.2009 г., 23:36 ч.

Секс vs Любов 

  Поезия
836 0 5

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Джобен формат любов,

мръсна, секси.

Кво, написано без апостроф,

те кара да сваляш дрехи.

 

Завеси,

стая червена и свещи.

Попърс,

поредни неангажиращи срещи,

горещи с познат резултат.

 

Аз съм част от нещо нечисто,

но вкусно, гнусно,

но привлекателно.

Аз мразя се за това,

че не мога да кажа

на курвите, с които спя,

"Ела да те  гушна, приятелко!".

 

Еманципация, секс революция,

свобода, чекия от непозната,

онази прекрасна полюция

в три през нощта в тоалетна,

където за миг приключва света,

а после...

 

... аз се изпразвам върху любовта,

съвсем възпитано, тя сама пожела, 

каза "Моля!" и

"Благодаря, предварително!"...

 

... а аз не я разпознах,

бе поредната,

поредна, с която аз бях,

определено,

не ще е последната.

© Нечарм Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • супер силно.
  • не съм още на 18, но определено четейки, осъзнах моралната опасност - дали за човека или за обществото като цяло
  • много ми е интересно как някой не му е лепнал двойка на това още :>

    иначе, няма какво да коментирам. както доста твои неща, четенето на това стихотворение си е истински трип, ако си в подходящата обстановка, настроение и т.н. и т.н.
  • "ела да те гушна, приятелЮ " :P
  • Безлик!
Предложения
: ??:??