20.12.2008 г., 18:17 ч.

Секунда преди зимата 

  Поезия
676 0 4

Секунда преди зимата

 

Есен е.

Боговете пушат,

опрели гръб до някой склон.

А огънят

край хората се гуши

и търси в топлината им подслон.

© Валери Първанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??