Dec 20, 2008, 6:17 PM

Секунда преди зимата 

  Poetry
682 0 4

Секунда преди зимата

 

Есен е.

Боговете пушат,

опрели гръб до някой склон.

А огънят

край хората се гуши

и търси в топлината им подслон.

© Валери Първанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??