2.08.2013 г., 21:35 ч.

Секунда разум предшестващ 

  Поезия » Любовна
391 0 3

Ох, не се влюбвай във мен!

Аз съм някакъв блясък.

Ти дори нямаш представа

студено

как в космоса

може да стане,

когато изгрявам!

Това е, защото

отдавна-отдавна,

като стартер

на някакъв Чалънджър,

изгорях.

Не се влюбвай във мен!

Да използва Закона

за времето и пространството

даже Айнщайн не знаеше как.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??