22.01.2010 г., 15:25 ч.

Селски тарикат 

  Поезия » Хумористична
1318 0 2

Лято, топло лято,с мирис на вълни и слънчеви лъчи и безброй красиви залези…       А аз съм наблюдател,на сцени коварни и сълзи измамни…                                        Стоя от страни и те наблюдавам, мистър сваляч или поредния играч…                       А момичетата мили по тебе се стопили, от къде го вадиш този лаф, че те в краката ти са пак…                                                                                                                                   А утре поредната ще ги смени, ще има скандали и поредните сълзи, да ще се върнеш пак при мен и ще ми разказваш как си бил в плен…                                   Искаш да ме нараниш, но „Уви”, ти успя само да се принизиш…                               Колкото повече бягам от теб, толкова повече търчиш ти след мен и след като за поредно те отрежа, ти отново искаш да ми докажеш, че си най добрия мъж – кандидат…                                                                                                                            Сваляш тази после онази, после бягаш и с мен се оправдаваш и казваш, че аз съм ти жената и аз съм ти мечтата…                                                                                       Нима си толкова луд, запомни, ти си просто селски тарикат…

© Жулиета Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??