12.12.2005 г., 15:52 ч.

Семейно-3 

  Поезия
623 0 2
Захаросана усмивка.
Лицемерно дълго утро.
Пак ще искаш май разбивка
на емоции и чувства.
Почват дълги обяснения,
защо, кога, къде и как.
Чистка правим на съмнения,
на неверия,на страх и гняв.
Дали след тези празнословия
ще се почувстваш облекчен,
и след това дали ще можеш
да се огледаш пак във мен?
Ще изпълня въжделенията
на неспокойното ти днес.
Ще те залисам с обясненията.
Но ще спиш отвън нощес.

© Вяра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??