6.10.2013 г., 11:53 ч.

Семейно планиране 

  Поезия
467 0 1

Знаеш ли, нека кажем си честно,

аз съм си грозна, ти пък си тъп,

ето защо могат съвместно,

да се курдисат доволно пъп върху пъп.

 

Ти си плешив, разпасан и потен,

от потникът ти винаги вùси шкембе,

на всичко отгоре си безработен,

а искаш да имаме второ дете..

 

Майка ти страшно взе да ме дразни,

вре си навсякъде нагло носа,

били ми манджите еднообразни

и бил ми огромен станал гъза.

 

Скъпи, нека избягаме тайно,

нека пак се венчаем в Бургас,

моля те,нека поемем нехайно,

нанякъде, само не и у вас.

 

Ти пак си бъди безработен,

нека от потникът ти вùси шкембе,

обичам те повече когато си потен

и даже мечтая за трето дете.

© Лебовски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??