15.01.2011 г., 20:21 ч.

Сенрю 

  Поезия » Източни форми
605 0 3

 

Смисълът на млякото

е в прокисването.

Търся си буркан за мисленето.

 

 

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??