9.06.2023 г., 10:00 ч.

Сенрю 

  Поезия » Източни форми
217 1 1

между рогата на бика

прицелвам се в слънцето -

залез

 

+++

 

тополови пухчета

с кихането си плаша

съседската котка

 

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??