Jun 9, 2023, 10:00 AM

Сенрю 

  Poetry » East forms
253 1 1

между рогата на бика

прицелвам се в слънцето -

залез

 

+++

 

тополови пухчета

с кихането си плаша

съседската котка

 

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??