20.09.2006 г., 12:50 ч.

september rain 

  Поезия
568 0 3


Сю,

 

На този ден преди

години двадесет и три,

командата била е:

“-Строй се! Раввнис!

Мирно! Остави!”

 

И... днес ...отново

започва да вали.

На Рожен облаци –

не пъплят там звезди...

 

Ще ни отмине

и този ситен дъжд,

размил следите,

...във горите...

След него прислони ме

усмихнатия мъж.


20.09.2006 г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??