11.09.2023 г., 0:42 ч.

Септември 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
134 0 1

Септември

 

Септември е начало и край.
Край на лятото, начало на училище.
Начало на месеците с “р”.
През септември дърветата се събличат,
а ти обличаш първото яке.
Месец на носталгия и лека меланхолия.
Някога през един септември ти ме целуна за първи път.

През друг септември пусна ръката ми за последен.
Септември ме научи на много неща.

Причини ми много болка и тъга.
Но научи ме, че за да има ново начало,
трябва да има край...

© Фатиме Шахин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • “ за да има ново начало,
    трябва да има край...” Това е много ценно да го знаем. Поздравления за творбата!
Предложения
: ??:??