25.08.2018 г., 22:07 ч.

Сериал 

  Поезия » Хумористична, Философска
555 0 2

Всеки ден е сапунен сериал.
Все със нещо той започва.
Ту със сълзи, ту със смях
....от зарана е нарочен.

 

Някой горе умело го върти
и със сцени чудни го окичва.
Има дни, да са по-добри,
но и други като птици. 

 

Свикваш бавно с режисьора.
Няма сцена без театър.
Всеки поглед дава ти престиж
и макар в роля се раздаваш.

 

Чакаш някой да те оцени.
Да ти връчи главна роля.
Но, уви! Живота е афиш.
И за него плащаш по неволя.

 

Автор : Албена Латинова - Бени /Asteri/

© Албена Латинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??