10.02.2011 г., 21:29 ч.

Серсемин знае що йе женско 

  Поезия » Хумористична
1488 0 34

Mъжó ми заяви: -Ши съ напия!

Е,'арно де, аз няма да рива,

а йоще щом с юргана съ завиеш,

до комшу ши прискоча през плита.

 

 

Той трезвеник ни йе, серсема,

но знае що йе женско и къде

да пипне, а не като теби-

тъй, сякаш чи в гура дърва сиче.

 

 

Ши ида, знайно да ти йе, пунежи

съм 'арна булка - йощи ми съ ще,

'ма не да си опъвам вратна жилка

с пумията за нащу си прасе.

 

 

Ши врътна ханш, фустан ши 'дигна

и кълки ши заголя - ей тъка,

та оня на криватя да подфръкне,

а аз пък с айроплан да полетя.

 

 

Но не чрез Простамол-а, Прохмелин-а,

ами с бакърче вину - кату млад юнак

ши стани той, чи я съм сладка жéна,

пък той отдавна има ми мерак.

 

 

© Петя Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??