28.05.2010 г., 22:17 ч.

Сервитьорка 

  Поезия » Хумористична
927 0 0

СЕРВИТЬОРКА

 

Кафене със кръгли маси.

Мобилен телефон звъни.

Всички пият бира,

а навън вали.

Сервитьорката е скучна

и намръщено ме гледа.

Защо ли е подпухнала

и толкоз бледа?

Та тя е просто грозна,

че и зле сервира.

Чашите изтърва и

не ги събира.

Кой ли я е сложил

да работи сервитьорка?

Със тази страшна мутра

прилича на боксьорка.

По клиентите псува

и бакшиши проси.

Хич не и подхожда

хубавото име Роси.

 

(Едно леко базикчийско стихотворение... моля сервитьорките да не се обиждат :)

© Калоян Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??