19.06.2013 г., 15:58 ч.

Сесия - 19.06.2013 

  Поезия
345 0 0



Сесията ми е вечна - до живот,
постоянно изучавам любовта.
Няма никаква оценка, без зачот,
студентска книжка - моята душа...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??