14.07.2011 г., 16:32 ч.

Сестра ми 

  Поезия
923 0 1

                     Сестра ми
                     
                        Знаеш ли какво мълви гората?
                        Знаеш ли защо през есен падат ù листата?
                        Искала подарък да направи на земята,
                        че тя на нея ù била сестрата.
                        А аз на тебе какво да подаря?
                        Имам само лист хартия и перо.
                        Реших, че да ти пиша ще е най-добре.
                        Защото братската ми обич е като море,
                        Господ ако трябва до мене ще застане,
                        за да каже ти, че истини мълвя,
                        ако трябва мъртвият от гроба си ще стане
                        да направи поклон на моята сестра.


© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??