18.02.2021 г., 23:19 ч.

Сестричка 

  Поезия
271 0 0

В деня, в който мама те доведе
и разбрах, че ще си ми приятелка добра,
дума пред себе си дадох,
да се грижа за теб до края на света!

 

Колкото и голяма да пораснеш,
колкото и далеч да отидеш,
винаги при мен ще има място,
на което да можеш да се върнеш.

 

Ще бъда твоя упора,
бурите няма да позволя да те стигнат,
в живота ти винаги ще грее слънце,
колкото и дъжд, в моя да се е изсипал,

 

защото ти си ми моята малка сестра,
която не преставам да обичам!

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??