1.07.2013 г., 17:55 ч.

Север - Юг 

  Поезия » Любовна
631 0 0

Чувам очите ти какво казват.

От казаното дори  мен ме боли.

Леко поспри!

Твоите очи обещават ми всички звезди, даже на мен си ги кръстил.

Твоите очи обещават ми радости,

без да има сълзи.

Твоите очи обещават ми твоята любов.

Прости, но моите очи гледат друг.

Моите очи обещават любов на него.

Моите очи обещават радости,

без да сълзи, но на него.

Моите очи обещават всички звезди, даже на него ги кръстих.

© Дениз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??