23.03.2017 г., 12:14 ч.

Сезони 

  Поезия » Друга
225 0 3

Напето с тиха вяра,
лястовица окрилена лети.
И допринася щастието край прага,
когато връщаш се ти.

Пролетта шепне
хубави слова.
Озаряват дългият път
който извървя.

Красотите поглъща това лято,
с песните си озарява...
...И в нощите напети
брегът заспива,
когато огън затихва.

Идва есен с птица окрилена,
пее песен с вяра надарена.
И пожълтелите листа на любовта,
запяват с мен в младостта.

Зима краси света,
с бяла покривка прегръща любовта.
Бягат кончета игриви,
мятат заскрежени гриви...

Две души прегръщат се със слова,
техният бриз поглъща нощта.
Вино на страстта
пали въглен и душа.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??